Вінницька господиня

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Вінницька господиня » Тестовый форум » Пансионат для престарелых Киев


Пансионат для престарелых Киев

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Добрый день. Можете ли Вы мне хороший посоветовать пансионат для престарелых, чтоб не страшно было туда родственника отвезти? Смотрю что вообще советуют в интернете и говорят про этот хоспис для престарелых киев "Идиллия" https://idiliya-family.com.ua/ru/. Может быть и Вы мне что-то про него подсказать можете?

0

2

Я выбрала для бабушки и дедушки дом престарелых Солнечный Парк https://sunny-park.com.ua/dom-prestarelyh-v-kieve/ в Киеве. Мне хотелось , чтобы они были в безопасности и могли комфортно себя чувствовать. Я очень долго просматривала различные пансионаты и этот мне понравился больше всего. Условия очень комфртные, персонал хорошо выполняет свою работу. Пока проблем не возникало.

0

3

Зараз дуже багато гарних закладів, де допомагають людям похилого віку , наприклад, мені подобається Пансіонат для людей похилого віку Львів Осінь Життя . Я повністю задоволена і умовами , і професіоналізмом персоналу, мій дідусь там дійсно в безпеці. І головне, там йому допомагають з його віковими проблемами, і мені подобається ,що він  тепер завжди в гарному настрої.

0

4

Вам однозначно сподобається Пансіонат для людей похилого віку “Дім турботи” , умови там найкращі, а персонал на відмінно виконує свою роботу. Їм можно повністю довіритись , там зможуть надати необхідну допомогу і головне, всі пацієнти там в безпеці. Саме туди переїхала моя мама після інсульту , і зараз потроху там відновлюється , і мені теж так за неї спокійніше .

0


Вы здесь » Вінницька господиня » Тестовый форум » Пансионат для престарелых Киев