Вінницька господиня

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Вінницька господиня » Тестовый форум » Заказать шторы в Киеве


Заказать шторы в Киеве

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Добрый вечер, коллеги. Можете ли дать наводку на проверенный магазин со шторами? Смотрю, что здесь недорого жалюзи Киев предлагают, но хочу сравнить разные предложения, чтоб уж наверняка определиться. А где шторы для себя Вы брали? готовые или же под заказ?

0

2

Мені дуже хочеться встановити вдома електрокарніз, але я зовсім не в курсі, де можна знайти найкращі варіанти. Мені потрібно щось дійсно стильне і функціональне, яке б могло би інтегруватися з системою "розумний дім" і бути довговічним. Може, хтось уже має досвід у цьому і може поділитися інформацією?

0

3

Я особисто рекомендую вам відвідати сайт, де ви знайдете широкий вибір продукції, спеціально розробленої для сучасних будинків. На цьому сайті електрокарнізи представлені з різними функціональними можливостями, які дозволяють їх легко інтегрувати з більшістю систем розумного будинку. Вони оснащені Wi-Fi модулями, що дозволяє керувати шторами дистанційно через мобільний додаток. Крім того, такий карниз для штор в розумний будинок https://electrokarniz.com.ua/karniz_rozumniy_budinok/ підтримує голосове управління за допомогою асистентів. Вибір правильного електрокарнізу залежить від вашої поточної системи автоматизації та ваших особистих потреб. Якщо вам потрібна додаткова допомога в виборі або встановленні, на сайті можна знайти контакти фахівців, які можуть проконсультувати вас з усіх технічних питань.

0

4

Хочу пошить шторы. Посоветуйте, где взять ткань для этого?

0

5

Я могу вам посоветовать чудесный сайт с тканями от производителя Текстиль Контакт https://tk.ua/ru/catalog/dlya-doma/dlya-shtor.html  У них можно найти качественные недорогие ткани для пошива штор, есть все от барзата и велюра до красивого тюля в ассортименте. Я здесь также видела готовые шторы с карнизами и люверсами. Я думаю, что вы сможете на этом сайте подобрать себе все необходимое для штор и занавесок.

0


Вы здесь » Вінницька господиня » Тестовый форум » Заказать шторы в Киеве