Доброго дня! Скажіть, будь ласка, як мені знайти юридичну допомогу по боргам? Я недавно втратила роботу і тепер не можу вчасно платити за кредит. Дуже боюся, що банк почне тиснути або навіть подасть до суду. Не знаю, як захистити свої права і уникнути конфіскації майна.
Юридична допомога
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-09-21 14:31:46
Є такий класний адвокат, він спеціалізується на захисті інтересів боржника адвокат Науменко і він точно допоможе знайти законний вихід. Він професійно розбирає подібні випадки, зокрема може допомогти з реструктуризацією боргу або навіть домовитися з банком про відстрочку. Також він детально пояснить твої права і підкаже, як уникнути тиску або незаконних дій з боку кредиторів. Не зволікай, консультація з фахівцем дасть тобі впевненість і конкретний план дій.
Поделиться32024-10-07 07:45:18
да, я вот как раз ищу вариант, с помощью которого можно оформить деньги на нужную сумму в Казахстане
Поделиться42024-10-07 07:47:14
Как по мне, то перед тем как оформить кредит, нужно для начала узнать побольше информации в тему, я вот нашла тут https://vsebanki.kz/ru/article/top-3-ma … x-mfo.html на сайте информацию в тему, на сайте не мало статей, они актуальны, посмотрите и вам полезно будет