Вінницька господиня

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Вінницька господиня » Тестовый форум » Клініка

Клініка

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Записувала маму до кардіолога в приватний центр Medialt були трішки незначні проблеми, добре що лікар оглянув та призначив дієве лікування, з мамою все добре, стало набагато легше, але щоб було якби несвоєчасно звернулись невідомо.

0

2

что пить при покалывании в сердце?

0

3

Мене цікавить, де краще всього зробити флюорографію в Хмельницькому? Я хочу обрати місце, де надійно і професійно виконують це дослідження. Мені важливо, щоб враховували всі нюанси, і я міг бути впевнений у результаті. Також, цікавить доступність та швидкість отримання результатів флюорографії. Буду вдячний за рекомендації та досвід від тих, хто вже здавав флюорографію в Хмельницькому.

0

4

Я б радо порекомендував вам Медичний центр Ультрадіагностика https://mrt-ct.com.ua/flyuorohrafiya для того аби зробити флюорографію в Хмельницькому. У їхній практиці є багато позитивних відгуків, і я сам здавав там це дослідження. Медичний центр пропонує сучасне обладнання, досвідчений медичний персонал і високий рівень обслуговування пацієнтів. Вони дотримуються всіх стандартів безпеки і надають результати досліджень оперативно. Вам не потрібно чекати довго на візуалізацію зображення і лікарський висновок.

0

Вы здесь » Вінницька господиня » Тестовый форум » Клініка